Kategori Form, Uppdrag

Uppdragsgivare: Svenska Ridsportförbundet
Dizains uppdrag: Linda gjorde formen och illustrationerna. Jessica skrev texten.

Ta del av Hoppsporten mot 2020 här >

Om projektet: Svensk hoppsport ligger väl framme med internationella mått mätt och en del i framgången menar hoppningens förbundskapten Sylve Söderstrand, hänger ihop med den tydliga plan som man gemensamt formulerade redan i slutet på 90-talet. Där och då sattes på pränt en vision om hur svensk hoppsport skulle utvecklas. Del för del. Steg för steg.

Nu har det blivit dags att höja ribban och ta sikte på nästa decenniums mästerskapsmedaljer – och på förekommen anledning har hoppledningen ihop med tränare, ryttare och banbyggare gjort en ny genomlysning av var svensk hoppning står idag och vad som behöver skruvas på för att inte tappa positionen i framtiden.

– Det är viktigt att vi har en röd tråd och att vi strävar åt samma håll. Att ha visionen nedskriven tydliggör vad vi ryttare, tränare och banbyggare är överens om och tror behövs för att utveckla vår sport på ett framgångsrikt sätt, säger Sylve Söderstrand.

I dokumentet Hoppsporten mot 2020, har man valt att ta fasta på helheten. Allt från vikten av att ryttare är idrottare till hur tävlingar kan utvecklas för sportens bästa.

Recommended Posts

Börja skriva och tryck på enter för att söka