Form
Vare sig det handlar om att utforma en grafisk profil, ta fram en logotype, designa profilprodukter, annonser, foldrar, böcker eller informationsmaterial så hör grafisk formgivning till vår vardag – och vi älskar det!

Innehåll
Med er vision i sikte tar vi gärna täten i den kreativa processen och formulerar ett budskap som både speglar er och känns relevant för målgruppen. Utifrån det skapar vi en visuell identitet, vi väcker  känslor eller berättar en historia där formspråk och budskap går hand i hand.

Foto
Med bilder skapas rätt känsla i en produktion. Vi har dels vårt bildarkiv att välja ur, men ibland räcker inte det. Då skräddarsyr vi en fotografering i vår studio eller ute på fältet.

Dekor
Idag är det få företag som inte använder sina bilar som mobila reklamplatser. Vi har lång erfarenhet av att formge, producera och montera fordonsdekor. Kreativa idéer i kombination med noggrann montering är en god grund för att reklamen på fyra hjul ska fungera. Vi gör även fönsterdekor och skyltar av alla de slag.

Print
I datorn visualiseras budskapet och i den egna ateljén producerar vi vepor, rollup:er och andra portabla displaysystem. På samma sätt kan vi ta fram banderoller, dekaler, affischer och fototapeter. Vilket behov har ni?

Monter
Vi kreerar inga luftslott. Med en stor portion erfarenhet av monterbygge vet vi hur man konstruerar praktiska, kommunikativa och effektiva montrar med ett engagerande innehåll inom ramen för en rimlig budget.

Digitalt
Nå ut till fler med ert budskap genom att digitalisera era trycksaker. Vi kan producera blädderbara, interaktiva versioner av dina publikationer – för alla kanaler.

Webb
När vi bygger hemsidor är det användaren som är i fokus och identitet, tydlighet och enkelhet är ledord i utvecklingsarbetet. Vilken roll ska er hemsida spela i kommunikationen och hur kan ni jobba effektivt med sociala medier? Vi gillar när saker hänger ihop.

Häng med oss på facebook.com/hangmeddizain

Kontakt

fyll i formuläret så hör vi av oss eller ring 08-583 526 10.

Börja skriva och tryck på enter för att söka