Innehåll

Strategi – analys – kommunikation. Med er vision i sikte tar vi gärna täten i den kreativa processen och formulerar ett budskap som både speglar er och känns relevant för målgruppen.

PR & kommunikation – ibland är vårt uppdrag enbart att förvandla befintliga strategier till effektiv kommunikation. Andra gånger är vi djupt involverade i våra kunders kommunikation och tycker till kring allt från kärnvärden till positionering. Vi kan även ta rollen som kommunikatörer för ett projekt eller en kampanj – lite som inhouse fast outhouse. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur ett sådant upplägg kan fungera.

Kampanjer & koncept – behöver ett syfte och glasklart budskap om de ska fungera. Vi kopplar gärna ett grepp om helheten. Genom åren har vi i nära samverkan med våra kunder utvecklat kampanjer och koncept där vi har ansvarat för allt från idé, form och budskap till projektledning.

Utbildningsmaterial, böcker & tidningar – handlar mycket om att få till helheten. Städa, styra upp och strukturera. Ge oss ett grovmanus, och vi trollar fram en bok! För oss handlar inte innehåll bara om att sätta ord på saken, vi vill skapa en visuell identitet där formspråk och budskap går hand i hand.

se_uppdrag

Dizain

Kontakt

fyll i formuläret så hör vi av oss eller ring 08-583 526 10.

Börja skriva och tryck på enter för att söka