Kategori Form, Innehåll, Monter, Uppdrag

Uppdragsgivare: ATG
Dizains uppdrag: Ansvariga för ATGs aktivering i samband med Gothenburg Horse Show både 2016 och 2017.

Som en av huvudsponsorerna till evenemanget, finns ATG med på flera håll och kanter under Gothenburg Horse Show. Under 2016 och även 2017 hade vi dels en monter i foajén där besökarna kunde komma i närkontakt med reklamponnyn Vinnie, men framförallt var syftet med montern att visa på hur mycket som ATG ger tillbaka till hästarna och hästsporten.Spelet på trav- och galoppsporten bidrar med 1,6 miljarder kronor till hästarna, varje år. Det gör ATG till hästarnas största sponsor i Sverige. Montern ramades bland annat in av en utställning som visade på ATGs olika engagemang. Dessutom hade vi en enkel tävling där de som tävlade fick svara på tre enkla frågor som handlade om hur ATG gör Sverige mer levande genom att ge tillbaka till hästsporten.

Båda åren hade vi ytterligare en närvaro i foajén i form av den mekaniska travhästen Monté Pyton. Aktiveringen genomfördes i samarbete med Svensk Travsport.

Som förbundssponsor till Svenska Ridsportförbundet fanns ATG även med i deras monter i mässan under eventet 2016, där vi hade ett fotobås för besökarna att föreviga sitt besök. Året efter hade vi en fotoaktivitet tillsammans med GHS och Saab.

Pressträff arrangerades där vi med räkmacka som tilltugg pratade om ATGs olika satsningar i ridsporten – inte minst den för 2016 nya satsningen på paradressyren och 2017 lanserade vi även webbserien Totte – en andra chans.

Vi var även med och producerade jumbotronfilmen och LED-skyltar till arenan.

Senaste inläggen

Börja skriva och tryck på enter för att söka